Zermelo Academy

← Terug naar overzicht

Symposium

Op woensdag 9 oktober is het weer tijd voor het Zermelo hoogtepunt van het jaar, het symposium. Voor de veertiende keer organiseren wij een symposium voor alle roostermakers, formatiebeheerders en schoolleiders uit Nederland. Wij heten u ook van harte welkom!

Gedurende de dag zijn er diverse plenaire presentaties over uiteenlopende, actuele onderwerpen. Verder kunt u zelf twee workshops kiezen om in kleinere groepjes dieper in te gaan op een specifiek onderwerp. Tijdens dit symposium is er ook voldoende tijd en ruimte om bij te kletsen met uw collega-roostermakers en met de medewerkers van Zermelo. Dit kan onder andere tijdens de gezellige borrel waarmee wij de dag afsluiten.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het symposium dit jaar plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Met deze locatie zitten wij centraler in het land, hebben we een betere akoestiek en kunnen wij meer klanten welkom heten op ons symposium.

Inschrijven kan tot 1 oktober. Voor het symposium geldt echter: vol = vol. Wacht dus niet te lang!

 

Lengte1 dag
Tijdvanaf 9.30u tot 16.00u
DoelgroepRoostermakers, schoolleiding en formatiebeheerders
Kosten€ 150

Inschrijven

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.

Workshops

Tijdens het symposium worden er verschillende workshops gegevens. Bij het inschrijven geeft u aan welke twee workshops u wilt deelnemen. De volgende workshops worden aangeboden: